Extraescolar d’Anglès: Activities

A continuació us mostrem un petit resum de les activitats que els vostres fills han realitzat a l’extraescolar d’Anglès.

Halloween

El dia de Halloween els nens i nenes de l’activitat d’anglès van gaudir amb les activitats i jocs preparats pels alumnes de Cicle Superior…tot i que…al principi van entrar a les classes a espantar-los! Booooo!!!

Halloween1 Halloween2 Halloween3

Thanksgiving Day

A finals de Novembre varem celebrar Thanksgiving Day o el Dia d’Acció de Gràcies. La Kimberly Jordan ens va explicar a tots el que representa aquest dia per als Nordamericans i tot el que fan al seu país. Després els més grans van veure un vídeo sobre el Mayflower i els primers colons i van treballar

Thanksgiving1 Thanksgiving2 Thanksgiving3

Pen Pals Project

Els alumnes de Cicle Superior hen treballat amb el Projecte Pen Pal, mitjançant el qual han intercanviat cartes en anglès amb nens i nenes de la seva edat d’altres escoles com l’Escola Bogatell o l’Escola Bac de Roda. Aquest projecte seguirà durant el segon trimestre amb els alumnes de Cicle Mitjà.

Projecte Penpals1 Projecte Penpals2

British vs American English

Els alumnes de Cicle Superior van gaudir d’una sessió on van poder veure les diferències entre l’anglès Britànic i l’anglès de Nord Amèrica. Van preparar una sèrie de preguntes en grups per a les teachers Davina i Kimberly i a mesura que les anaven formulant, les professores les responien una al darrere de l’altra. Molts d’ells van quedar impressionats amb algunes expressions i per sobre de tot amb la manera tan diferent de pronunciar moltes paraules.

British vs American English1 British vs American2

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s