El proper 19 de març celebrem el dia del pare

dia_del_pareEl Dia del Pare és una magnífica oportunitat per demostrar al pare l’afecte que sentiu per ell. L’ideal és passar el dia amb ell, sorprendre amb algun detall i, en definitiva, fer-li sentir una persona especial.

Aquí et proposem algunes idees per celebrar el Dia del Pare de la millor manera:

Fes un collage:

Material: una cartolina, tisores, diverses fotografies, cola i retoladors.
Preparació: imprimiu diverses fotos del vostre pare, de vosaltres amb ell i en què aparegueu tots els membres de la família. Retallar al vostre gust i feu una composició original pegant sobre de la cartolina. Després afegir dibuixos o textos originals amb missatges per al pare o simplement desitjant-li un feliç dia.

Diploma:

Material: imprimiu diverses fotos del vostre pare, de vosaltres amb ell i en què aparegueu una cartolina / foli, retoladors o llapis de colors i molta creativitat.
Preparació: es tracta del regal ideal si els vostres fills estan aprenent a escriure, perquè els farà molta il·lusió demostrar la seva habilitat amb la seva escriptura i el pare també estarà enormement orgullós. No hi ha un model estàndard i l’únic requisit és ser originals i creatius. En aquest enllaç podeu trobar alguns models de diploma.

Envia una Foto-felicitació:

Pots fer-la tu mateix, o pots escollir entre aquestes

O pot ser una Video-felicitació:

Fes-la tu mateix o en aquest enllaç pot trobar d’altres molt divertides

Escull entre aquestes manualitats

O també:

Fes un dibuix, o prepara amb l’ajuda de la mama el sopar que més agradi al papa, un clauer esportiu, un porta-fotos dissenyat per tu, o simplement:

Fes-li un fort petó i una gran abraçada…
amb això segur que serà el pare més feliç!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió