1er i 2n curs: Reunió informativa sobre el programa de Reciclatge de Llibres

AFALOGO                                   cuidam

Benvolgudes famílies:

Us informem que el dia 28 de Maig a les 17:00 hores, hi haurà una reunió informativa sobre el programa de reciclatge de llibres, amb servei de guarderia.

Per poder participar en el programa de reciclatge de llibres s’ha de ser membre de l’AFA, i haver pagat la corresponent quota de soci.

La quota del programa de reciclatge de llibres per als alumnes de 1er i 2on per al proper curs 2014/2015 és de 165 Euros. En el resguard ha de constar NOM, COGNOMS i CURS.

Cal fer l’ingrés al número de compte ES56 2100-3459-34-2200069648 per transferència, Servicaixa o a qualsevol oficina de LA CAIXA com a màxim el dia 20 de juny. El resguard de pagament dels llibres i una còpia de la quota de l’AFA es poden donar a l’Albert o enviar per e-mail a l’adreça de la comissió de reciclatge llibresprov@gmail.com, juntament amb aquest full amb les següents dades complimentades:

NOM DE L’ALUMNE:

CURS QUE FARÀ L’ANY 2014/2015:

TELÈFON DEL PARE/ MARE:

EMAIL DEL PARE/ MARE:

EL NEN CURSARÀ RELIGIÓ O ALTERNATIVA?:

T’informem que necessitem voluntaris per revisar els llibres i triar els reutilitzables i per fer el lot per cada nen. Podeu enviar-nos un e-mail a l’adreça de la comissió de reciclatge indicant disponibilitat.

ELS LLIBRES QUE ESTIGUIN EN MAL ESTAT S’HAURAN DE REPOSAR PER UN DE NOU O PAGAR-LO EN LA SEVA TOTALITAT

Signatura pare/mare/tutor

Comissió de reciclatge de llibres.

Barcelona maig de 2014

llibresprov@gmail.com

————————————————————————————————————-

Jo ……………………………………………………………………………………………….com a pare/mare/tutor d’en

……………………………………………………. que cursarà ………………….., em comprometo a que el meu fill

tornarà els llibres amb l’estat en el que se li van donar, sense guixades, ni estripades etc……

 

Barcelona …………………………………………………………..

 

Signatura Pare/mare/tutor

Assabentat i conforme amb el que s’ha dit anteriorment consento expressament i autoritzo a l’AFA CEIP Provençals que tracti les dades personals que voluntariament cedeixo en aquest document, d’acord amb les disposicions de la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre i de la directiva 46/95 de la Unió Europea limitant aquesta autorització al compliment dels fins relacionats amb les funcions legítimes del cessionari.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió