INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS 2017/18

Per poder gaudir les activitats extraescolars, cal ser soci de l’AFA: si encara no ho sou, trobareu tota la informació sobre el procés d’alta en aquest enllaç.

El període d’inscripció a les extraescolars de 2017/2018 és des de dilluns 29 de maig fins diumenge 11 de juny.  Consulteu tota la informació en aquest enllaç.

Durant la resta de l’any, tots els socis de l’AFA poden sol·licitar l’alta de les activitats extraescolars  qualsevol dia entre l’1 i el 20 de cada més, a través de l’eina afaonline.cat. Trobareu les instruccions en el següent enllaç.

El mes següent, s’inicien les activitats de les inscripcions acceptades.

Per a fer el pagament, és possible escollir diferents comptes corrents per a la domiciliació dels rebuts associats a la quota de soci, extraescolars o llibres. Només cal que ho especifiqueu en fer la inscripció online. Recordeu, però, que per cada compte on es domiciliïn rebuts caldrà entregar una còpia signada en paper de l’ordre de domiciliació SEPA, (tal i com vàreu fer en fer-vos socis)

ATENCIÓ:  el canvi de núm. de compte corrent en el rebut de soci NO implica el canvi automàtic dels comptes associats a les activitats extraescolars.

En el cas de Kids&Us, a part dels dos passos anteriors, també caldrà seguir el procés de l’acadèmia (actualment el periode d’inscripció està OBERT fins el Nadal).

QUADRANT 2017-18_v2QUADRANT

Descripcio  Horaris_Preus2  

La baixa de les activitats extraescolars també es tramita a través de l’aplicació afaonline.cat. Cal tenir present que les baixes s’han de sol·licitar, també,  entre el dia 1 i el dia 20 de cada mes.
%d bloggers like this: