INSCRIPCIÓ EXTRAESCOLARS 2022/23

Per poder gaudir de les activitats extraescolars, cal ser soci de l’AFA: si encara no ho sou, trobareu tota la informació sobre el procés d’alta en aquest enllaç.

El període d’inscripció a les extraescolars de 2022/2023 serà del 6 al 19 de Juny a través de la plataforma AFAGEST. Trobareu les instruccions per a la inscripció en el següent enllaç.

Durant la resta de l’any, tots els socis de l’AFA poden sol·licitar l’alta de les activitats extraescolars qualsevol dia entre l’1 i el 20 de cada mes, a través de l’eina AFAGEST.

El mes següent, s’inicien les activitats de les inscripcions acceptades.

El pagament de les activitats extraescolars s’efectuarà a través del compte corrent que la família hagi fet constar en el moment de donar-se d’alta com a soci de l’AFA a  la plataforma AFAGEST

En el cas de Kids&Us, a part dels dos passos anteriors, també caldrà seguir el procés de l’acadèmia (actualment el període d’inscripció està OBERT fins el Nadal).

La baixa de les activitats extraescolars també es tramita a través de l’aplicació AFAGEST. Cal tenir present que les baixes s’han de sol·licitar, també,  entre el dia 1 i el dia 20 de cada mes.

Cada any rebreu un mail amb informació per a renovar, si ho desitgeu, les activitats extraescolars per al següent curs.

Consulta els horaris i la descripció de les activitats: