Escriu a l’AFA

NouLogoAFA

A l’AFA treballem per vosaltres i volem vetllar perquè totes les activitats que es realitzen a l’escola (Activitats Extraescolars, servei d’acollida, casals, colònies, festes, festivals…) es facin de la millor manera possible i que, si s’ha comès cap error, es pugui solucionar el més aviat possible i no torni a passar.

Per això us convidem a què ens feu arribar per email totes aquelles queixes, reclamacions i suggeriments a l’AFA. D’aquesta manera garantim el millor servei als nostres fills.

Clica a la Comissió a la qual et vols dirigir i escriu l’email. Rebràs la nostra resposta el més aviat possible.

16 respostes a “Escriu a l’AFA

 1. Vull felicitar-vos per l’iniciativa que vau tenir de fer una festa a les famílies de P3 ja que d’aquesta manera ens podem conèixer els pares i mares i també a l’Afa.
  Enhorabuena!!!!

 2. Bon dia sòc Yolanda, la mare de Maria de cinquè, i voldria saber si definitivament es farà la festa el 18 de juny i quin serà el programa, es a dir, si serà per la tarda i si es faran les activitats com d´altres anys: balls preparats pesl alumnes, festa escuma, batucada….

  Espero la vostra resposta,

  Moltes gràcies, Yolanda

  1. Hola Yolanda.
   La festa es fara el 18 de juny i tindrà activitats matí, tarda i sopar al vespre.
   En breu informarem de les activitats del dia.
   Júlia

 3. Aquest any si que es fa això que totes les escoles de Poblenou poden anar a tots els instituts de Poblenou,
  totes? NO!! heu vist bé, l’escola Provençals no és al bombo,
  08064155 Institut Quatre Cantons

  EL Brusi es a tocar el zoo, a unes 10 illes de cases del 4 cantons,

  centres adscrits:
  08033501 Escola Antoni Brusi
  08035431 Escola Bogatell
  08066531 Escola Fluvià
  08064179 Escola La Llacuna del Poblenou
  08002563 Escola La Mar Bella
  08058416 Escola L’Arenal de Llevant
  08002629 Escola Les Acàcies
  08062675 Escola Pere IV
  08002642 Escola Poblenou
  08064167 Escola Sant Martí
  08052785 Escola Vila Olímpica

  1. La distribució territorial dels centres educatius es fa per zones que no coincideixen de ple ni amb barris ni amb districtes. Totes les escoles que menciones aquí, a excepció d’una, són de l’anomenada zona 26 i l’escola Provençals pertany a la zona 28.
   I efectivament és cert que enguany, segons vam poder saber de primera mà, totes les escoles de primària de la zona 26 podran optar a tots els instituts de la zona 26. Es el que s’anomena adscripció única. Bàsicament el que busca aquesta mesura és garantir a les famílies una plaça a la zona, encara que no sigui la que mes desitgin.

   L’escola Provençals no pertany a aquesta zona i està fora d’aquestes condicions.

   Donada la seva peculiar situació geogràfica des de l’AFA de l’escola Provençals es vetllarà per aconseguir tenir també alguna opció en quant a alguns d’aquests instituts propers, encara que no pertanyin a la pròpia zona de l’escola. No obstant, això no creiem que sigui immediat.

 4. Hola bon dia, el meu nom es Consol Donaire, la meva filla va a 2n i fa angles com activitat d’extraescolar, es queixa de què durant la classe es parla el català.
  Han canviat de professora i ningú no ens a informat, no estic gaire contenta amb aquesta extraescolar, també veig que els professors són molt joves i no se si tenen la titulació adequada per realitzar aquesta activitat, es podria mirar algun altre escola que realitzes aquesta activitat.

  Jo m’estic planteja’n fer-ho a fora de l’escola.

  Moltes garcies

 5. Hola,
  Sóc la mare de Sergi i Àlex de 2n. I voldria formar part de la comissió de música. Ja que Sergi fa piano i la meva filla que està a 1er de l’Eso també, però ja directament a l’escola d’Angels Casas.

  Salutacions

  Mari Carmen.

 6. Hola, ahir vaig assistir a la reunió i vaig veure que quedava pendent la vocalia d’Educació. M’ofereixo a portar aquesta vocalia si es possible en aquesta junta o en la següent. Espero noticies vostres. Salutacions
  Josep Valle
  Pare de Guillem Valle P5B

  1. Moltes gràcies Josep!

   Benvingut a la Junta, la teva incorporació es molt important.

   He informat als altres membres i molt aviat Oscar es posarà en contacte amb tu per informar-te.

   Albert Sanz
   Comissió Comunicació

 7. Hola, m’adreço a vosaltres per fer un suggeriment que és el següent, per que no valoreu el fet de que perr entrar i sortir enlloc de que soni una sirena que indica que s’obren portes es faci amb música i cançons? Crec que seria més animós i divertit pels nens. Altres escoles públiques com per exemple el pere iv ho fa i trobo que està molt be.

  1. Moltes gràcies per el teu suggeriment, consultarem aquesta possibilitat a la propera reunió del AFA i em aprofitat per reenviar-la a l’escola ja que ells tindran l’ultima paraula.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s