Celebracions

A partir del proper curs 2018/19 l’organització de les festes es repartirà entre determinats cursos; per tant, els pares i mares dels cursos amb festes assignades seran els encarregats de preparar-les per a que tota l’escola en gaudeixi. Des de l’AFA donarem recolzament a través de la Comissió de Festes per a l’assessorament, i de Tresoreria per a fer els pagaments.

A principis del proper any escolar, l’AFA es posarà en contacte amb cada curs per ajudar-vos a la posada en marxa de la festa que correspongui i resoldre dubtes. A més, comptareu amb un “Manual d’instruccions” exhaustiu que estem elaborant per cadascuna de les festes per tal que ho tingueu d’allò més fàcil!

I quines són les festes que haurà d’organitzar cada curs? Us ho expliquem:

P4


FESTA DE BENVINGUDA A P3: l’objectiu d’aquesta festa és acollir els nouvinguts, crear sentiment de grup, facilitar que es coneguin els pares de P3, ajudar-los a resoldre dubtes existencials amb els pares “veterans” i transmetre idees clau sobre el funcionament i els serveis de l’AFA. Per aquest motiu, s’organitza sempre a principis de curs.

P5

Carnaval2014CARNAVAL: Poblenou celebra una gran rua de Carnaval i el Provençals no se la pot perdre. A ritme de la Batuprovenç, el grup de batucada de pares i fills de l’escola, es recorren els principals carrers del barri, tots vestits amb una temàtica específica, seguint el vehicle guarnit per a l’ocasió que va marcant el pas.

Festes_Maig
FESTES DE MAIG: les festes de maig del barri treuen a passejar totes les feres de les escoles i entitats de la zona. I al Provençals en tenim una de molt especial, el Pocapor, que acompanya la rua que es fa pel barri, seguint el pas de la Batuprovenç.

 

2n

festa_nadalenca_esport

FESTA DE L’ESPORT AL NADAL: al desembre s’organitza la festa de l’esport, en col·laboració amb CET10, amb exhibicions de patinatge artístic, funky, ballem, bàsquet, gimnàstica rítmica, entre d’altres. La festa inclou tallers de manualitats infantils i un mercat de joguines de segona mà i d’equipament de l’escola (xandalls, samarretes, motxilles…). Les joguines es venen a preu simbòlic, i les que no es venen es donen a una ONG.

Sant Jordi 2015

 

SANT JORDI: ens agrada viure el dia de Sant Jordi amb totes les famílies del Provençals i vendre les tradicionals roses i llibres de segona mà. Un dia molt especial, en què també hi ha tallers infantils amb motiu de la festivitat.

 

4t

Festa_12_Juny

FESTA DE FINAL DE CURS: i per acomiadar el curs celebrem una gran festa amb totes les famílies, amb activitats per a totes les edats durant la tarda. I per la nit, gran sopar de germanor al pati, amenitzat amb música en viu o de DJ.

 

 

 

Us presentem un calendari on podeu veure el temps de preparació que requereix cada festa

CalendariFestes

Esperem que TOTHOM s’engresqui amb aquest nou model i puguem gaudir d’unes festes estupendes! És important ressaltar, però, que en el cas que el curs responsable renunciï a organitzar les festes assignades, aquestes no se celebrarien aquell any.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s