Aprèn música amb instruments virtuals

Mai està de més incentivar la creació d’un sistema educatiu integral. Hem trobat una sèrie de llocs que s’uneixen a la causa en permetre eines musicals interactives idònies per fomentar el gust musical, especialment als nens.

Guitarra: Per practicar els acords tant en guitarra acústica com en elèctrica. Porta opcions per treballar amb capodastro i amb distribució de cordes fins i tot per a esquerrans.

Guitarra elèctrica: En aquesta anirem seleccionant les notes per formar els acords, i iniciarem el so amb un clic sobre la paraula Strum. Inclou un botó per al «overdrive» (distorsió).

Piano: Un piano clàssic amb un so impecable. Funciona amb el ratolí o prementles tecles de l’A a la J (segona línia en el nostre teclat) i els números de l’1 al 7.

Flauta: Per practicar les notes musicals a la flauta, sent assistits per un pentagrama i un parell de mans animades. El botó triangular sota les fletxes de canvi de nota, és el que iniciarà el so.

Violí: Per practicar i gravar l’avanç en format MIDI. El reproductor és el centre en fer les vegades d’assistent i d’instructor. Té també altres instruments de corda.

Violoncel: Creat ni més ni menys que per la Filharmònica de Berlín. La idea és anar perseguint la boleta mantenint-la en la seva trajectòria al centre del petit cèrcol que manejarem amb el ratolí, per descomptat, guiant-nos pel ritme.

Bateria: Un altre exemplar amb un excel·lent so els controls seran els números de l’1 al 9 en el nostre teclat. A la part inferior (Presets) estan diversos ritmes per practicar.

Bongos: El parell de tambors característic de ritmes com la Salsa ara en versió virtual. N’hi ha prou amb les tecles dels números 1 i 2 per posar-los a sonar al nostre gust.

Xilòfon: El més colorit del llistat, una estètica i un ús intuïtiu que ve perfecte per als més petits. Poden gravar els ritmes tocats per després reproduir-los.

Percusió: Un conjunt d’ajudes informatives i interactives sobre un conjunt d’instruments de percussió clàssics de diverses cultures. Per descomptat, també pot interpretar-se amb el ratolí.

Trobareu més de 30 elements musicals en aquest bloc TotemGuard

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s