Com serà el nou zoo de Barcelona!

Barcelona, ciutat moderna i cosmopolita, oberta i solidària, amb una llarga tradició naturalista i fermament compromesa amb el medi ambient, no pot deixar escapar l’oportunitat de liderar una nova etapa de transformació del Zoo. Cal fer-ho per a garantir la continuïtat d’un equipament centenari i estimat, però essencialment per a seguir difonent els valors de la biodiversitat. És una tasca d’enorme responsabilitat, però molt gratificant. El Zoo de Barcelona ha de reforçar-se per a seguir inculcant a la ciutadania i especialment als més joves i a les futures generacions un enorme respecte pel planeta, els ecosistemes i els éssers vius.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s