Festes de la Mercè, Barcelona 21 al 24 de setembre.

A partir del divendres 21 i fins al dilluns 24 de setembre, els ciutadans i ciutadanes de Barcelona tornem a tenir una cita amb les festes de la Mercè. La ciutat s’omplirà amb més de cinc-centes propostes artístiques i lúdiques, plenes de fantasia i imaginació.

Hi haurà, doncs, actes de cultura tradicional i popular, arts de carrer, dansa i circ, concerts de música, espectacles amb la llum i les noves tecnologies com a protagonistes… És la Mercè: la nostra festa gran, la festa de tots els barcelonins i barcelonines, el millor moment de Barcelona! Diversió, cultura, creativitat, avantguarda…, amb un conjunt de propostes per a tots els públics. Perquè tothom pugui gaudir de la seva pròpia festa, dins la festa.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s