25 de setembre: Dia Mundial del cor a l’OMS

Les malalties cardiovasculars (com l’infart de miocardi i l’accident cerebrovascular) són les més mortíferes del món, no en va es cobren 17,3 milions d’vides a l’any. Amb les activitats organitzades cada 28 de setembre, Dia Mundial del Cor, s’intenta que el gran públic conegui millor els mètodes per reduir al mínim els factors de risc, per exemple mantenir el pes corporal controlat i fer exercici regularment.

En col·laboració amb l’OMS, la Federació Mundial del Cor organitza en més de 100 països actes com controls de salut, caminades organitzades, curses, sessions de gimnàstica, xerrades públiques, representacions teatrals, fòrums científics, exposicions, concerts, festivals i tornejos esportius.

Conceptos Básicos del Sistema Cardiovascular

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s