Patis Escolars Oberts al Barri

Des del programa Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, amb el suport dels districtes de la ciutat i la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i del Consorci d’Educació de Barcelona, us fem arribar en document adjunt el cartell promocional amb la informació de totes les escoles que tindran dinamitzacions aquests mesos d’octubre, novembre i desembre al vostre districte amb les adreces i els horaris de cadascuna, us convidem a venir amb els vostres amics, família, veïns/es…!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s