IV Premi Mapendo de Dibuix Infantil

La tasca de difusió de la Fundació Roger Torné inclou activitats en las que puguin participar els nens i nenes i, d’aquesta manera, fer-los reflexionar sobre la importància de la seva salut respiratòria i d’estar en contacte amb la natura.

Una d’aquestes activitats és el Premi Mapendo de Dibuix Infantil que la Fundació convoca cada any. Enguany convidem els nens i nenes a realitzar un dibuix i escriure una petita frase que respongui a la pregunta “Com és el teu riu preferit?”. Així, el IV Premi Mapendo de Dibuix Infantil porta per títol “Els rius, la natura i la vida que els envolta”.

Les bases del Premi són les següents:

IV Premi Mapendo de Dibuix Infantil

Descarregar bases IV Premi Mapendo de dibuix infantil de la Fundació Roger Torné

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s