Festa popular d’aniversari del Museu blau

aniversarimuseublauHan passat 150 anys i 29 dies de concurs, i la balena del Museu ja té gairebé un nom. Tots els 849 noms que hem rebut tenen la seva raó de ser, el seu perquè. Tots ells tenen un significat i una reflexió acurada i després de 15 dies intensos el jurat1 expert ha escollit 10 finalistes.
Fins el dia 22 de gener inclòs podreu votar el nom que creieu més apropiat per la balena del Museu. Entreu al web del concurs i voteu el que més us agradi:
http://concurs.museuciencies.cat

El resultat el coneixerem el dia 27 de gener amb una gran festa popular d’aniversari on es farà públic el nom de la balena. En Dani Jiménez, el científic de La partida de TV3, dinamitzarà la festa(vídeo,- no deixeu de veure’l és molt divertit!!!!) des de les 11h del matí al Museu Blau.

* (1) El Jurat del concurs Posa nom a la Balena està format per Pilarin Bayés, il·lustradora; Carles Capdevila, director del diari Ara; Xavier Duran, director del programa Medi ambient de TV3; Bruno Oro, actor i músic; Pep Puig, cap de Marketing Online i Projectes de El Periódico de Catalunya, Lina Ubero, cap de Programes Públics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i Anna Omedes, directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona

2 respostes a “Festa popular d’aniversari del Museu blau

  1. Hola nomès comentar que hem participat en posar-li el nom de BRAVA hi ha sigut un dels sel.leccionats i ha sigut el nom ganyador del concurs popular!!!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s