Taller de formació en tècniques de relaxació

afalogo                                      relajacionninos

TALLER DE FORMACIÓ EN TÈCNIQUES DE RELAXACIÓ

DIRIGIT A:            Pares, mares i cuidadors que voleu aprendre i practicar exercicis de relaxació per als  vostres nens i nenes

IMPARTIT PER:        Beti López Giraldez, Psicòloga i Terapeuta Gestalt

OBJECTIU:             Els nens i nenes de l’escola Provençals que es queden a  menjador practiquen uns minuts de relaxació abans d’entrar a les classes de la tarda. És una activitat que el col·legi ha posat en marxa recolzada per l’AFA, amb l’objectiu que els nens aprenguin des de ben petits, i practiquin de forma habitual, estratègies de maneig de les emocions. La Comissió d’Educació de l’AFA Provençals vol estendre aquests aprenentatges i coneixements a tots els pares i mares del col·legi. La mateixa professional que va formar els monitors ens ensenyarà les estratègies de relaxació amb què podem ajudar els nostres fills i filles a controlar la ràbia o el descontent, reduir les seves preocupacions o afrontar les pors.

DATA:           Dijous 31 de gener de 2013, de 20 a 22 hores del vespre, a l’escola Provençals.

PREU:              3 euros per persona que assisteixi (l’AFA en subvenciona la major part). S’entregarà un dossier amb les tècniques treballades.

MATERIAL:      Disposarem de catifes per poder seure o estirar-nos a terra. Porteu roba còmoda i alguna tovallola,  manteta o matalasset.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s