Créixer en familia, guia de 6 fins a 12 anys

Aquesta guia explica una etapa concreta del desenvolupament infantil, la que va dels 6 als 12 anys i que, en el nostre país, coincideix amb l’anomenada educació primària, l’etapa d’educació obligatòria en què tots els infants estan plenament escolaritzats.

creixer_familia_6_12

Aquesta etapa de la vida dels infants, si tot va bé, no es caracteritza (com en les anteriors i la posterior) per cap conflicte evolutiu especialment rellevant. És l’etapa tranquil·la per definició. La família compta amb la col·laboració de l’escola i altres agents educatius per a l’atenció i educació dels fills i filles i, aquests, es van obrint a moltes possibilitats en tots els àmbits del desenvolupament humà.

Es pot dir que, entre aquestes edats, els pares poden “descansar” de conflictes passats, i comptar amb un infant que és progressivament capaç de moltes coses i els “estira” amb el seu desenvolupament a descobrir nous aprenentatges.   Llegir mes….

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s