Avaluació Diagnòstica curs 2013-2014

22 10 2013

avaluacio_diagnosticLa setmana del 21 al 25 d’octubre els alumnes de de Primària realitzaran la prova d’avaluació diagnòstica d’educació primària. Aquesta prova, centrada en les competències bàsiques del currículum, és organitzada pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu i té caràcter orientador.

  • Dia 21: Prova de Matemàtiques
  • Dia 23: Prova de Català
  • Dia 25: Prova de Castellà

Cada any es convoca la prova d’avaluació diagnòstica d’educació primària i d’ESO, centrada en les competències bàsiques del currículum. Aquesta prova, organitzada pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu i que té caràcter orientador i formatiu per als centres, ha de permetre avaluar l’assoliment de la competència comunicativa lingüística i de la competència matemàtica al final del cicle mitjà d’educació primària i del segon curs de l’ESO.

Per tal de proporcionar als centres un instrument homogeni de mesura, l’elaboració de les proves i les pautes per a l’administració i la correcció són externes. Això no obstant, l’administració, la correcció i l’anàlisi de resultats de les proves són a càrrec dels equips docents dels centres.

Consultes i incidències

Totes les consultes sobre l’aplicació informàtica, llistes d’alumnat o incidències diverses s’han d’adreçar al Servei d’Atenció Unificada, a l’adreça de correu sau.ensenyament@gencat.cat o bé al telèfon 902 532 100.

Les incidències sorgides durant el procés general de les proves s’han d’adreçar al Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu:


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: