Bloc de Cicle Inicial Escola Provençals

29 10 2013

Bloccicleinicial

El Cicle Inicial es un canvi molt important per els nostres fills, per a ells es el moment en el que passen al “cole dels grans”. Tenen mes responsabilitats, comencen a tindre deures i mes tard examens.

El bloc de Cicle Inicial vol ser una eina de comunicació entre els professors del cicle, els alumnes i les famílies, on a mes a mes de donar informació detallada de les activitats que cada curs realitza a l’escola com a les sortides programades, també donen a conèixer aspectes relacionats amb la família com la Educació Especial, la dislèxia, signes d’autisme, recursos educatius, TDAH i d’altre informació rellevant.

Per un altre banda, ens faciliten links dirigits a potenciar les habilitats i els coneixements dels nostres fills amb matèries com les manualitats, anglès, lectura, mecanografia i jocs. Bones eines per introduir els nostres fills dins de les noves tecnologies.

Si entreu en la secció de cada curs 1r o 2n trobareu de molta ajuda els exercicis que proposen per repassar les assignatures que fan a classe en aquell trimestre “Mates”, “Català” i “Medi”.


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: