Error a l’informació de la quota de piscina (divendres)

afalogo          piscina_iconacet10logo

Benvolgudes families,

Com a resposta a la demanda d’algunes famílies dels  dubtes que ha generat el cost de l’activitat de natació, us informem que hem consultat a CET10 per si s’estava donant algun error en el cobrament dels rebuts, i finalment ens ha informat que va haver un error en el contracte que ens entreguen on hi ha les activitats per el curs i el seu preu actual.

Així doncs, en el quadrant d’activitats que des de l’AFA se us passa també hi ha un error ja que ens basem en els preus que surten en el contracte facilitat pe CET10.

El preu que les families van pagar el curs passat, 2012-2013, ja va ser de de 35 euros els dijous i 36 els divendres. Però en el quadrant marcava un preu inferior que es corresponia al contracte passat per Cet10.

Bassant-se en la facturació, qué és el que realment té validessa, i amb l’augment de l’euro per activitat, el preu vàlid per l’activitat de natació per aquest curs 2013-2014 és de 36 euros els dijous i 37 euros els divendres, que és en definitiva 1 euro més del que van pagar les famílies durant el curs passat.

Disculpeu les molèsties que aquest error d’impressió us hagi pogut ocasionar.

 

Comissió CET10 Extraescolars

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s