Què t’hi jugues? Festival de jocs populars i tradicionals

18 11 2013

quethijuguesEl 3er Festival “Què t’hi jugues?” està organitzat per l’Associació Cultural Xanquiquipugui per oferir una gran mostra de jocs populars i tradicionals en un espai socialitzador com és el carrer i en el marc idoni de la Festa Major.

A partir les 10 h i fins a les 19 h es farà la Fira de Jocs del Món, a càrrec d’entitats del sector que ens oferiran una gran varietat de jocs amb orígens ben diversos. Al matí a l’Espai Central podrem jugar amb l’activitat de jocs guixats al terra i on qualsevol persona del públic podrà proposar qualsevol joc relacionat amb els guixos. A l’Espai Central també s’hi faran exhibicions de jocs tradicionals presentats per diferents col.lectius que treballen per donar-los a conèixer i recuperar-los.

Al migdia s’oferirà un dinar per 7 € amb opció vegetariana i seguidament es podrà jugar al Quinto i particpar en el concurs d’insults en català.

I a la tarda repetirà l’Olimpíada Popular adreçada a joves i adults en equips de 4 a 6 persones. El públic familiar podrà gaudir del muntatge de jocs tradicionals a càrrec de la Cia LaGralla.

Programa


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s




%d bloggers like this: