10 pàgines imprescindibles per a estudiar Matemàtiques a Primària

matematicas

Per a molts alumnes, estudiar Matemàtiques no sempre és una tasca fàcil. En aquesta ocasió, hem volgut fer una selecció amb les deu pàgines web fonamentals que els professors de primària poden incorporar a l’aula perquè aquesta assignatura resulti més amena i entretinguda. Totes elles contenen nombrosos recursos, propostes i activitats que resulten d’especial interès per als estudiants.

  1. problemáTICas Primaria: nombroses propostes relacionades amb operacions de càlcul, associacions, fraccions …
  2. Mercado matemático mágico del Mendel: dirigida als estudiants de 3r i 4t de Primària, serveix per treballar les fraccions i els nombres decimals.
  3. Masa y Volumen: Matemáticas 5º Primaria: Què és la massa? Com saber el volum dels objectes?
  4. fracciones: Matemáticas 5º Primaria: el nom que té una fracció depèn de la seva denominador, com podem distingir si una fracció és més o menys que una altra i les fraccions equivalents.
  5. MatemaTICas Primaria: Dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de Primària, recull una completa col·lecció de recursos multimèdia: sumar, restar, multiplicar, dividir i exercicis de càlcul mental, percentatges, fraccions o figures geomètriques.
  6. Cien ejercicios de Matemáticas: s’adreça a 3r de Primària i concentra cent activitats d’allò més variades: hi ha exercicis de polígons, de cossos geomètrics, taules de multiplicar, numeració, mesura …
  7. La Superficie: per als estudiants d’entre 3r i 6è de Primària. L’objectiu? Que aprenguin a mesurar les diferents àrees i superfícies, a treballar amb metres quadrats, quilòmetres quadrats …
  8. Así calculamos en el cole: per als alumnes d’entre 1r i 4t de Primària: sèries aritmètiques, sumes amb daus, operacions de càlcul mental, operacions amb fraccions, taules de percentatges, cartolines multiproblemas …
  9. Todo Matemáticas: portal dedicat al món de les Matemàtiques que recull un ampli ventall d’activitats per a repassar els conceptes més importants.
  10. El Tanque Matemático: repassa les operacions matemàtiques amb nombres decimals i les taules de multiplicar.

Font: Educación 3.0

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s