Cavalcada dels Reis d’Orient

Recorregut de la Cavalcada de Reis a Barcelona el 5 de gener
Recorregut i horaris de pas estimats:
– Avinguda del Marquès de l´Argentera (18:00 h), Passeig Isabell II, Plaça Antonio López (18:25 h), Via Laietana – Plaça Antoni Maura (18:45 h), Plaça Urquinaona (19:05 h), Fontanella – Plaça Catalunya (19:10 h), Pelai, Plaça Universitat – Ronda Sant Antoni (19:30 h), Sepúlveda, alçada Urgell (19:45 h), Avinguda Paral·lel, Plaça Espanya – Avinguda Reina Maria Cristina (20:15 h), Avinguda Rius i Taulet (20:30 h). És previst que la cua de la cavalcada arribi al punt final del recorregut a les 21:30 h.

Cavalcada de Reis d’Orient al Poblenou, el 5 de gener
Recorregut:
L’acte comença a partir de les 17:00h a Can Saladrigas des d’on surten els reis en recorregut pel barri pels diferents carrers: Bilbao, Pg Taulat, carrer Provençals, carrer Pujades, carrer Lope de vega, Avda Diagonal, Rbla del Poblenou, carrer Taulat carrer Pallars, carrer Bilbao i Can Saladrigas.

 

Escriu la carta als Reis: http://w1.bcn.cat/carta-reis/

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s