Wordgirl. Sèrie adreçada a nens/es de 8 a 12 anys per aprendre #anglès.


A partir del 8 de gener el canal Super3 de TV3 emetrà cada dia a les 12.00 la sèrie de dibuixos animats WordGirl en versió original i subtitulada en anglès i català.

La sèrie està adreçada a nens i nenes de 8 a 12 anys i té com a objectiu ampliar el contacte que aquests tenen amb l’anglès d’una manera lúdica i atractiva. WordGirl proporciona un model de superheroïna que valora les paraules i utilitza el poder del llenguatge per resoldre qualsevol situació.

WordGirl es podrà veure en el moment de la seva emissió o a través del web http://www.super3.cat , on els capítols estaran disponibles els set dies següents a l’emissió per poder-los descarregar i treballar en un altre horari.

Per a les famílies i els docents
És necessari que famílies i docents fomentin el gust pel llenguatge i que facin veure als fills i alumnes que la lectura, l’escolta activa, parlar i escriure són fonts de plaer i coneixement. WordGirl estima el llenguatge i és un excel·lent model a seguir per a nens i nenes.

La sèrie WordGirl vol involucrar l’estudiant en l’exploració i la creativitat en l’ús de les paraules. Amb aquesta sèrie nens i nenes aprenen sobre l’ús de verbs, sinònims, antònims, onomatopeies, valors, etc.

+Informació

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s