Voluntaris per preparar la decoració de la furgoneta per Carnaval

Carnaval2014Provençalencs, Provençalenques i resta de mortals, la Coordinadora de Festes de l’Escola Provençals té el plaer d’anunciar-vos que només resten 25 dies per a què Sa Majestat Carnestoltes el rei dels poca-soltes, la reina del Carnaval i els menuts Reis Confeti prenguien possessió del govern del poble que abans era, … o encara és, conegut com a poble avorrit. I aquest any hi haurà molta feina a fer.

Tothom que esteu llegint això, cal que recordeu el 1 de març de 2014: aquest dia participarem a la Rua del Poblenou. Alegria sota el regnat dels Reis del Carnaval, i per això hem de tenir-ho tot realment enllestit; però siguem sincers… encara hi ha molta feina a fer i ningú por perdre el temps. Així que aprofitem per a posar-vos deures per celebrar la festa com cal:

Què més dir-vos Provençalencs i Provençalenques (els amfitrions de la festa)? Doncs que el proper 15 de febrer caldrà portar:

– Bossa d’escombraries negre de la mida adient segons la persona que es disfressi.
– Cartolina blanca gran.
– Tisores.
– Grapadora.

plantilles  plantilles2

I per cert, esperem que aquest any no només torneu a omplir els carrers el Dissabte de Carnaval, sinò que ho feu tots els dies i gaudiu de tots els actes de l’escola, que hi han molts.

furgoneta_ruaCarrosses i comparses, comparses i carrosses… ja us heu posat a treballar amb les vostres disfresses? Vinga, que la Sanitat no està per com que us agafi el “toro”… Treballeu molt, que 25 dies passen volant i després us inventeu cosas com: se’ns ha cremat la carrossa, se’ns ha trencat el generador o no han arribat les plomes a temps, etc. Excuses de mal pagador per no reconèixer que, a vegades, sou una colla de “vagos”.

carnestoltes13

Fem una crida a tots els voluntaris per decorar i enllestir el mateix dia 15 de febrer a l’escola la nostre “carrossa” (furgoneta) de manera que estigui llesta per la gran desfilada del 1 de març pels carrers del Poblenou.
No hi falteu, us necessitem!

Parlant seriosament, com sempre heu d’estar molt atents a les dates anunciades a tots els mitjans de comunicació disponibles (E-mail, Bloc de l’AFA, Tauler d’anuncis). No voldríem que no poguéssiu gaudir de la vostra feinada (que sempre n’és molta, espectacular i de qualitat sigui quina sigui la situació econòmica) al Carnaval del Poblenou i com sempre, per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la Coordinadora, que per això i molt més hi són.

festes.proven@gmail.com

 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s