Yaakov Hecht: “Cada nen és un geni en alguna cosa si l’ajudem a ser-ho”

Interesant article a La Contra de La Vanguardia

AMPA IPSE BLOC ... un espai per a la comunicació i per a la participació.

Yaakov Hecht entrevista a la vangardia

Entrevista de La Vanguardia a Yaakov Hecht, pedagog dislèxic que preconitza l’educació a mida. No sap llegir ni escriure gaire bé però és assessor d’educació del govern d’Israel. “Hem d’educar el talent individual“.

Cada nen és un geni en alguna cosa si l’ajudem a ser-ho. Però si formem masses de mediocres, tots fracassem. Jo vaig fracassar, perquè l’escola se centrava en el que jo era dolent per convertir-me en un altre de mediocre i no en el que jo era bo per millorar-ho

Yaakov Hecht afirma que prefereix que el seu país tregui males qualificacions a l’informe PISA, que la obsessió per aquests test porta els països a imposar un pensament únic que educa els nens perquè es conformin amb ser part mediocre de les masses sense ocupació. “Ja no vivim en la societat en què s’han de crear obrers i soldats obedients…

View original post 1.028 more words

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s