El proper 6 d’Abril, Festa “Viu un diumenge Blau per l’Autisme!”!!

autismeLa Festa tindrà lloc a 11 espais del litoral de Barcelona que per primera vegada s’uneixen per solidaritzar-se amb l’autisme:

Museu Blau, CEM La Marbella,  CMV Vela Barcelona amb la Federació Catalana de Vela, Claror Marítim, IEM Espai del Mar, Club Natació Atlètic- Barceloneta,  Club Natació Barcelona, Las Golondrinas, Museu Marítim de Barcelona, Reial Club Marítim de Barcelona i  Museu d’Història de Catalunya. Tots els espais col•laboren de forma totalment solidaria  per poder celebrar la Festa amb diferents activitats.

Esperem que tots trobeu activitats que us agradin i puguem gaudir d’un diumenge ben blau per l’Autisme!! No us oblideu de venir vestits de blau!!! El litoral de Barcelona ha de ser encara més blau el dia 6 d’abril.

Veure-ho que son moltes activitats i ens cal molta ajuda, si coneixeu  a algú que es vulgui sumar com a voluntari/a podeu donar-li el meu mail i li expliquem com sumar-se a aquell dia per donar-nos un cop de mà!

Per qualsevol dubte que tingueu d’entrades o activitats podeu dirigir-vos a aquest mail:aprenem.families@gmail.com i us informaran de tot!

Aplicacions útils per infants amb Autismo Diario. Autismo, TGD, TEA, Asperger, TDAH …

Les noves tecnologies poden ser un suport excel · lent per a un nen amb autisme i per als seus pares. L’iPad d’Apple, en particular, ha estat considerat especialment útil per als nens amb necessitats especials i ha anat arribant a les llars, les consultes i les classes. Des que va sortir al mercat l’abril de 2010 han sorgit més i més possibilitats per utilitzar-lo com una eina de suport a l’educació especial. Professors, pares i terapeutes descriuen que les aplicacions (Apps) d’Apple i els productes per Android ajuden a desenvolupar diferents habilitats als nens amb autisme.

Alex aprende a vestirse solo Amb aquesta divertida aplicació, podràs ajudar a que el teu fill aprengui a vestir-se sol o que millori la seva destresa en aquesta tasca diària. Això s’aconsegueix gràcies a un procés d’aprenentatge per imitació dels moviments d’Alex, el protagonista del joc.

iPad Apps for Autism Les aplicacions que han revisat i recomanen estan ordenades en categories com Art, Jocs, Història, Aprenentatge D’hora i moltes altres.

Altres portals web que recomana per buscar llistats d’apps són Technology in (Spl) Educationque inclou una llista d’aplicacions gratis o amb descomptes i Speech-Language Pathology Sharing per afavorir el desenvolupament del llenguatge.

SNapps4kids.com registra més de 700 apps però inclou unes 60 que han estat revisades d’una forma profesional.

a4cwsn.com les sigles signifiquen Apps for Children With Special Needs, (apps per a nens amb necessitats especials) mostra 500 revisions en vídeo.

iAutism.info Esta base de datos contiene más de 400 aplicaciones para iPad e iPhone y unas 70 para Android.

Font: autismodiario.org

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s