Les tropes imperials invadeixen els Encants amb Darth Vader

Des de dilluns 28 d’abril i fins el dissabte 3 de maig podrem sentir el cantó fosc de la força al mercat del Encants, ja que hi haurà permanentment una presència imperial: una exposició a la sala d’activitats amb diorames, entre els quals un del bosc dels Ewocks, amb una col·lecció de figures a tamany real i aparadors amb material utilitzat a les pel·lícules, com ara alguns dels robots de combat que es van fer servir durant els rodatges.

Els que a més són fans de Han Solo estan també de sort perquè una de les peces que es mostraran és una reproducció a gran escala del Falcó Mil·lenari… (sense Harrison Ford…) A la sala també hi haurà muntant guàrdia l’R2 D2.

La desfilada

Dissabte a la tarda des de les 4 i fins a les set, arriba el moment de ser testimoni de la desfilada de les tropes imperials –Stormtroopers- a l’espai del mercat. Darth Vader es col·locarà al front (ja deu estar acostumat que li demanin per la paternitat… ) i dirigirà les operacions dels seus sequaços. O sigui, per badar i fer totes les fotos del món (igers, aqui hi ha camp per córrer). Mentre sonen els passos de les tropes, i la música de John Williams inunda el mercat, l’R2 D2 començarà a moure’s tot intentant sortir de l’exposició. No us perdeu l’escena.

Però ni el mateix Darth Vader ni els soldats es resistiran a fer-se fotos amb els fans, i en acabar, es col·locaran en posició perquè tothom que ho vulgui pugui acostar-se i fer-se una foto.

+Informació: Mercats de Barcelona

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s