Dies 14 i 15 de juny: Festa de la Ciència 2014! al Parc de la Ciutadella

Festa al Parc

Parc de la CiutadellaDissabte 14 i diumenge 15 de juny

Desenes d’expositors i milers de persones s’aproparan aquest any al parc de la Ciutadella per gaudir de la Festa de la Ciència, Tecnologia i Innovació. Aquest gran esdeveniment és un punt de trobada entre els investigadors i els ciutadans per mostrar la importància de la recerca com a motor de canvi i desenvolupament del nostre país.

Aquesta festa segur que crearà noves vocacions i és plena d’activitats sorprenents, científics apassionats que us explicaran la seva feina i sobretot molta participació ciutadana. Prepareu-vos, doncs, per transformar el parc de la Ciutadella en un gran laboratori per descobrir la ciència, la tecnologia i la innovació com mai no ho havíeu fet abans.

Mes informació de les activitats: http://festivalcti.bcn.cat/festa_al_parc/

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s