Nova Extraescolar a Música: Coral

Música2L’activitat Coral (entre P5 i 6è) es considera també una assignatura bàsica dins el procés global d’aprenentatge de qualsevol alumne. El cant coral permet a qualsevol persona desenvolupar-se musicalment d’una manera natural, tal i com ho ha fet d’una manera verbal amb la llengua materna: utilitzant l’instrument inherent a l’ésser humà, la veu.

La veu és l’instrument amb el qual expressem les nostres emocions d’ençà que naixem. És un reflex del nostre interior, expressa d’una manera molt íntima i vital el que sentim. Per aquesta raó creiem que el cant coral té un valor molt important que incideix directament en l’expressió i la comunicació dels nens i joves, a més de reforçar l’aprenentatge musical i verbal, la lectura musical, l’afinació, l’educació i la cura de la veu.

Oferim la possibilitat d’obrir grups de cant coral els dilluns o dijous de 12:30 a 15h (sessions de 45-50 min per grup, classe col·lectiva) dividit en grups de

  • Primer grup a P5 a1r
  • Segon grup de 2n a 4t
  • Tercer grup de 5è a 6è

El preu per grup (1h professor) és de 140€ mensuals per cada grup, essent necessari un professor cada 10 nens i grup (a raó de 14€/nen per a un grup sencer).

Els interessats poden adreçar-se a la comissió de música: musica.proven@gmail.com.

Una resposta a “Nova Extraescolar a Música: Coral

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s