Nova guia d’entitats, serveis i equipaments públics de Poblenou

Dins del programa Patis Escolars Oberts al Barri de l’Institut Municipal d’Educació s’ha elaborat una guia (cliqueu sobre la imatge) on podreu trobar informació de les entitats, els serveis i els equipaments públics amb activitats extraescolars dirigides a infants i joves de 3 a 16 anys al barri del Poblenou. Un dels objectius d’aquesta guia és facilitar a les famílies el coneixement dels agents que organitzen activitats educatives extraescolars al seu barri.

En aquesta guia també trobareu informació sobre la iniciativa Patis Escolars Oberts al Barri, un programa educatiu que consisteix en l’obertura dels patis de les escoles de la ciutat perquè siguin un espai d’ús públic i dinamització educativa per a infants, joves i famílies fora de l’horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolars.

Esperem que us sigui d’utilitat!

Guia_Equipaments

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s