Necessitem Instituts al Poblenou!

Fa temps que la Plataforma d’Educació Pública de Poblenou reclama a l’administració la construcció de dos nous instituts al Poblenou, per tal de poder donar cabuda a tots els alumnes de 6è que surten de les escoles de primària.

Finalment, després de diverses reivindicacions i llargues negociacions, el nou institut Maria Espinalt obrirà les seves portes el proper curs 2016-2017 al barri del Poblenou. La seva construcció està prevista al solar municipal que hi ha a la cantonada dels carrers Espronceda i Camí Antic de València.

La Plataforma, integrada bàsicament per escoles del barri del Poblenou i les seves AFAs, així com membres de l’Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou i representants de la Comissió d’Educació de l’Assemblea Social, continua la seva lluita per a aconseguir la construcció d’un segon institut.

Pensem que la nostra escola hauria de recolzar la plataforma i intervenir també en les accions reivindicatives que s’impulsin. Si tu també creus que aquest és un tema important, vine dilluns 16 a l’assemblea general de l’AFA i t’explicarem com pots ajudar.

Instituts

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s