Inici Extraescolar Coral & Concert 19/12

CoralEl mes de novembre es van iniciar les classes de Coral, la nova extraescolar al Provençals. El preu de l’activitat s’ha fixat finalment en 20€/mes per alumne. Les classes s’imparteixen en grup els dijous en dos horaris al migdia segons el curs:

  • 3r-5è   12:30-13:30
  • P5-2n  13:30-14:30
Si algú té interès en apuntar el seu fill ho pot fer descarregant-se el formulari d’inscripció d’extraescolars (enllaç), omplint-lo, indicant a mà CORAL, i entregant-lo al coordinador d’extraescolars (Albert Castro).

Per altra banda us informem que es celebrarà una TROBADA DE  CORALS el dissabte 19 de desembre a Santa Maria del Mar a les 17,30 h.

La Coral del Provençals cantarà conjuntament amb les corals de Bogatell i les veus del Brisi. Tot seguit després del concert s’iniciarà una cadena humana entre els cantaires, pares i acompanyants, pels carrers del Barri de la Ribera Cantant Santa Nit.

Us hi esperem a tots!

estudidemusica-nou

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s