Xerrada Jugar per créixer 15/12 20h

Jugar_CreixerXerrades Espai per créixer

Es tracta d’una sèrie de xerrades de dues hores de durada i en grups reduïts de màxim 20 persones. D’aquesta manera tindrem temps i espai suficient per a que tots els participants puguin resoldre els dubtes que tinguin, puguin participar i rebre feedback els uns dels altres i de les pròpies psicòlogues.

Aquestes xerrades van adreçades a grups de mares i pares amb fills d’edats similars, organitzats tant per a les AMPAs d’escola com per a grups de persones interessades, i es poden organitzar tant al nostre local a Barcelona (Carrer Sardenya 56) com allà on al grup de pares li sigui més còmode.

Jugar per créixer

Des de l’oci eduquem, el temps de qualitat amb els nostres fills/es és imprescindible per la seva evolució, per tal que creixin en condicions òptimes.

I què podem fer amb ells/es? Com podem passar una estona agradable amb els nostres fills/es on tots ens divertim i aprenem?

En aquest espai us expliquem segons les edats dels més petits, activitats que poden afavorir àrees de desenvolupament i sobretot el vincle de la relació pares i mares amb fills/es.L’oci és el nostre gran aliat per l’educació dels nostres fills/es, jugar és créixer i créixer és viure!

Reserva ja la teva plaça

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s