Xerrada Com fomentar la responsabilitat dels nostres fills 12/1 20h

12 01 2016

Jugar_CreixerXerrades Espai per créixer

Es tracta d’una sèrie de xerrades de dues hores de durada i en grups reduïts de màxim 20 persones. D’aquesta manera tindrem temps i espai suficient per a que tots els participants puguin resoldre els dubtes que tinguin, puguin participar i rebre feedback els uns dels altres i de les pròpies psicòlogues.

Aquestes xerrades van adreçades a grups de mares i pares amb fills d’edats similars, organitzats tant per a les AMPAs d’escola com per a grups de persones interessades, i es poden organitzar tant al nostre local a Barcelona (Carrer Sardenya 56) com allà on al grup de pares li sigui més còmode.

Com fomentar la responsabilitat en els nostres fills/es?

Què és això de la responsabilitat? Es pot fomentar la responsabilitat en el dia a dia des de casa? Com fer-ho? Fer que els nostres fills/es es facin càrrec de les conseqüències dels seus actes pot semblar quelcom sense importància, però resulta prioritari en l’educació dels infants.

Fer-se responsable és madurar, és assumir una etapa anterior i poder superar-la. Els pares i mares hem d’arribar a un moment en què ja no repetim una i una altra vegada “fes el llit”, “rentat les dents”… i ordres en referència a hàbits personals dels més petits, cal que integrin les seves responsabilitats, i d’això i de com fer-ho en parlarem al llarg d’aquesta xerrada.

Reserva ja la teva plaça


Accions

Information

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: