Xerrada Com fomentar la responsabilitat dels nostres fills 12/1 20h

Jugar_CreixerXerrades Espai per créixer

Es tracta d’una sèrie de xerrades de dues hores de durada i en grups reduïts de màxim 20 persones. D’aquesta manera tindrem temps i espai suficient per a que tots els participants puguin resoldre els dubtes que tinguin, puguin participar i rebre feedback els uns dels altres i de les pròpies psicòlogues.

Aquestes xerrades van adreçades a grups de mares i pares amb fills d’edats similars, organitzats tant per a les AMPAs d’escola com per a grups de persones interessades, i es poden organitzar tant al nostre local a Barcelona (Carrer Sardenya 56) com allà on al grup de pares li sigui més còmode.

Com fomentar la responsabilitat en els nostres fills/es?

Què és això de la responsabilitat? Es pot fomentar la responsabilitat en el dia a dia des de casa? Com fer-ho? Fer que els nostres fills/es es facin càrrec de les conseqüències dels seus actes pot semblar quelcom sense importància, però resulta prioritari en l’educació dels infants.

Fer-se responsable és madurar, és assumir una etapa anterior i poder superar-la. Els pares i mares hem d’arribar a un moment en què ja no repetim una i una altra vegada “fes el llit”, “rentat les dents”… i ordres en referència a hàbits personals dels més petits, cal que integrin les seves responsabilitats, i d’això i de com fer-ho en parlarem al llarg d’aquesta xerrada.

Reserva ja la teva plaça

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s