Apaguem el motor

Tant l’AFA com l’escola Provençals recolzen la campanya “amb el vehicle aturat, apaguem el motor” de la Generalitat de Catalunya. ApaguemMotor

Els centres escolars són uns dels llocs on s’observen més pics de contaminació atmosfèrica a l’hora d’entrada i sortida dels alumnes. És en aquest moment quan hi ha també un major nombre d’infants concentrats en un mateix lloc esperant al costat del trànsit. Tal i com s’ha observat en diversos estudis, els infants són una població especialment vulnerable als efectes adversos de la contaminació atmosfèrica i apagar el motor dels vehicles que estan aturats davant l’escola és una manera fàcil i eficaç de disminuir l’exposició dels nostres infants a aquesta contaminació.

Amb l’objectiu de conscienciar la població d’aquesta problemàtica, la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya “amb el vehicle aturat, apaguem el motor”. A través d’aquesta campanya, s’informa als ciutadans dels avantatges d’aquesta pràctica en termes de contaminació atmosfèrica i acústica i dóna dades tan curioses com que en 2 minuts de ralentí es consumeix la mateixa quantitat de carburant que recorrent 1km!! Podeu trobar més dades interessants clicant aquí.

L’escola i l’AFA del Provençals volem donar suport a aquesta campanya i hem demanat als conductors dels autocars que porten els nostres fills d’excursió o a una activitat extraescolar que apaguin el motor quan s’aturin davant l’escola. Així mateix, també us demanem que feu el mateix amb els vostres vehicles quan us atureu davant l’escola. Podem comptar amb vosaltres?

 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s