Eliminació discriminació fills únics en optar a Institut

En els darrers 6 cursos, els alumnes que optaven a un institut i tenien un germà cursant en una escola adscrita a aquest institut tenien 40 punts extres respecte a un altre alumne que no en tingués. A la pràctica això suposava una discriminació envers els fills únics ja que es veien penalitzats en optar als instituts més sol·licitats.

De cara el curs vinent la Generalitat ha caniat aquest criteri i ja no es donaran 40 punts per germà estudiant en una escola adscrita. Només es donaran si ja hi ha un germà cursant al mateix institut o si només hi ha una única escola adscrita a l’institut.

Per  a més informació aquí teniu l’enllaç al DOCG.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s