English Summer Camp 3-10/7 & 10-17/7

Babel Languages posa en marxa el projecte de les colònies d’estiu English Summer Camp 2016:

Aquest any seguirem a la Casa de Colònies de Can Freu de Vilobí d’Onyar i us oferim dues tandes, del 3 al 10 i del 10 al 17 de Juliol per a treballar de valent i per a oferir als vostres fills i filles un Summer Camp encara més divertit, engrescador i que comptarà amb noves activitats dins el nostre projecte d’immersió lingüística.

L’ eix d’animació que seguirà el nostre English Summer Camp 2016 és “Mystery in the forest ” on els les activitats d’aventura, les rutes BTT, Hípica, Tir amb arc, Canoes, Tirolines, Ponts tibetans i la temàtica del bosc tindran un paper principal…tot això amanit amb noves i emocionants activitats i jocs que faran que els nostres participants, s’ho passin molt bé aprenent Anglès!

Si voleu que els vostres fills i filles gaudeixin de totes aquestes activitats immersos en la llengua anglesa a l’English Summer Camp 2016, podeu inscriure’ls enviant un mail de sol.licitud a coloniesangles@yahoo.es  i us enviarem els documents necessaris per a poder formalitzar la inscripció.

Per a més informació cliqueu a l’enllaç: EnglishSummerCamp

Angles2

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s