Reunió Kids&Us Nous alumnes 27/4

kidsandus

Una de les novetats pel curs vinent és la introducció de l’extraescolar Kids&Us, que proposen una manera natural d’aprendre anglès. L’oferta està oberta tant a alumnes actuals de Kids&Us com a nous alumnes. En aquest últim cas s’ha de tenir en compte que es pot començar amb el mètode Kids&Us des de P3 fins 2n. A partir de 3r els nens que no hagin seguit mai el mètode podran optar a classes de conversa.

Per a aquelles famílies que no coneixeu Kids&Us i hi teniu interès, el dimecres 27 d’abril 17:30 a l’aula de música es farà una reunió informativa sobre la metodologia i dinàmica de l’activitat. També s’explicaran les classes de conversa.

Les famílies que ja teniu els fills estudiant als centres Kids&Us se us convocarà a una altra reunió per aclarir els dubtes sobre com funcionarà l’activitat a l’escola i com es farà el traspàs dels interessats a canviar.

Hi haurà servei de guarderia proporcionat per Kids&Us.

Us hi esprem!

Apunta

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s