Resultats Enquesta Acollida i Menjador

Logo_EscolaD’acord amb l’escola us fem arribar els resultats de l’enquesta sobre el servei d’acollida matinal i de menjador escolar que l’AFA va sol·licitar realitzar per avaluar la satisfacció de les famílies envers la tasca que realitza l’empresa Ecoataula. En l’anàlisis de l’enquesta s’han tingut en compte no només la puntuació de cada pregunta sino també els comentaris que s’hi han escrit.

NouLogoAFADestacar en primer terme la bona participació en la consulta ja que en el cicle infantil (P3-P5) es van obtenir 46 respostes i a primària (1r-6è) se’n van recollir 156.

logo-ecoataula-menjadors-ecEl servei d’acollida matinal ha estat valorat positivament, reclamant-se principalment una ampliació de l’horari per donar més flexibilitat als pares. Aquesta modificació s’havia realitzat recentment gràcies a un acord entre l’Escola i l’empresa Ecoataula (hora d’entrada màxima fins a 8:55), tot i que encara no s’havia publicitat en el moment de l’enquesta.

En quant al servei del menjador escolar la qualitat i quantitat del menjar han obtingut bona puntuació, i s’han identificat dues àrees a treballar:

  • Les activitats de lleure, tant pel que fa a la informació a les famílies sobre en què consisteixen com en la seva varietat i atractiu per als alumnes.
  • La relació entre monitors i alumnes, que depèn d’un esforç comú entre l’escola, Ecoatuala i les famílies per tal de donar millor formació als monitors, així com d’inculcar en els alumnes unes normes de conducta adequades també des de casa.

Moltes gràcies a tots els que heu participat en l’enquesta!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s