4 respostes a “Festa Final de Curs 19/6

 1. Moltes felicitats per la FESTA d’avui. Ha estat tot un exit TOT, des del matí a la tarda i un gran descobriment el format dinar a l’ombreta. Gràcies per l’organització i l’adaptació d’última hora. Ho heu fet molt bé!!! Enhorabona

 2. Moltes felicitats a la comissió de festes per poder disfrutar de un dia fabulós amb la família i amb els amics. També felicitar-vos per poder organitzar tot tant bé i més aquest any amb el problema de la pluja. Enhorabona!!!!!

 3. Moltes felicitats a la comissió de festes. Esperem que dema ens ho poguem pasar tots molt be.

  Fins dema
  Bea

 4. Vull felicitar a la comissió de festes per la bona feina feta aquests anys i moltes gràcies per aconseguir que poguem gaudir de la festa de final de curs sense haver-nos de preocupar del temps.Em maravilla com heu trobat la solució amb tant poc marge de temps i amb tantes parts implicades…gràcies per la vostra dedicació de tants dies i hores i per la bona gestió!!!
  Ens veiem a la festa!!!
  Belén van Brakel

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s