Inscripció Extraescolars oberta fins 10/7

S’ha obert el periode d’inscripció a les activitats extraescolars el curs 2016/17 que durarà fins el próxim diumenge 10 de juliol. Per a les activitat d’adults estarà disponible més endavant.

En el cas de Kids&Us, tot i que ja s’ha fet la gestió amb l’acadèmia, cal demanar l’activitat també en aquesta eina.

Les sol·licituds es fan a través de la mateixa aplicació online per on s’ha donat d’alta el soci seguint les següents instrucions:

 • Accés a l’eina afaonline.cat amb el vostre codi personalitzat (si no l’heu canviat el codi és el de l’escola que es va donar via mail i wapp). Si no hi esteu donats d’alta cal que ho feu per seguir el procés (instruccions).
 • Al costat de cada nen hi ha un botó de “Extraesc.” i en clicar-lo s’obre una pantalla on sol·licitar les activitats per a aquell nen i on també s’aniran llistant les ja demanades. Per poder continuar heu d’acceptar les Normes d’Extraescolars.
 • Per fer la inscripció a cada activitat cal fer-ho en tres passos:
  1. En el desplegable “Afegir extraescolar” apareixen totes les activitats corresponents al curs de l’alumne. Cal sel·leccionar la desitjada i premer el botó de “Continuar”.
  2. S’obre una segona pantalla on apareix el compte on domiciliar l’activitat i les observacions relatives  a l’extraescolar. Per defecte és el mateix compte que s’ha usat per a la quota però es pot modificar per posar-ne un altre. En aquest cas caldrà omplir, signar i entregar una còpia de l’ordre de domiciliació amb el nou compte (descarregar l’ordre aquí).
   En el cas de Música (Instrument), Kids&Us i KidsBrain caldrà escollir en el desplegable “Extraescolar adicional” l’instrument o el nivell desitjat.
  3. En clicar “Continuar” apareix l’horari definit per l’activitat (o pendent si no està encara fixat). En el cas de Casal de Tarda i Aula d’estudi cal escollir els dies i hores que se’n vol fer ús habitualment. Per gravar la petició clicar en “Confirmar” i es tornarà a la pantala inicial on s’afegeix l’extraescolar escollida.
 • Es poden agregar tantes activitats com es desitgin per cada nen repetint els 3 passos anteriors per cadascuna d’elles. És possible esborrar una sel·lecció ja feta. Si es vol modificar alguna cal esborrar-la i tornar-la a crear.
 • Quan s’han acabat de demanar totes les que es volien per un nen es pot tornar al panell principal amb el Botó superior “Tornar” i seguir amb un altre nen.

En cas de dubte us podeu dirigir a comunicacio.proven@gmail.com.

Recordeu que per tal que es puguin començar les extraescolars en l’inici del curs, durant l’estiu no s’admetran sol·licituds fora de plaç ni canvis en la sol·licitud inicial. Les noves peticions (incloses les del alumnes de P3) i canvis es podran demanar en començar les classes i seran efectives a l’octubre.

En cas que se superin les places ofertades en alguna activitat tindran preferència els alumnes que ja estiguessin apuntats a l’activitat el curs anterior i la resta s’ordenaran per estricte ordre de sol·licitud.

Un cop tancat el periode d’inscripció es revisaran les sol·licituds i es notificarà si estan acceptades, estan en llista d’espera o si algun grup no surt per falta de prou demanda.

Una resposta a “Inscripció Extraescolars oberta fins 10/7

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s