Nou Coordinador d’Extraescolars de Tarda

Aquest setembre comença un nou curs en el que l’Albert Castro ens deixa per continuar progressant en la seva carrera professional. Des d’aquí volem agraïr a l’Albert tota la feina feta durant aquests anys, així com també la seva disposició, sempre obert a atendre a tothom en qualsevol circumstància. Li desitgem el millor en aquesta nova etapa.

I donem la benvinguda al Pep Ramon Fernàndez que serà a partir d’ara el nou Coordinador d’Extraescolars de Tarda. El Pep porta molts anys treballant a CET10 i la setmana vinent coordinarà el casal de l’escola per començar a familiaritzar-se amb la seva nova tasca. Podeu comptar amb ell per qualsevol tema relacionat amb les activitats que es duen a terme per la tarda.

Pepcoordinador

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s