Fem Camí Escolar!

La Comissió de Camí Escolar ha estat fent una molt bona feina de la mà de l’Ajuntament de Barcelona i la nostra escola, així com també amb la col·laboració de les famílies del Provençals.

Ara, però, la Comissió necessita gent per continuar la tasca.

Com recordareu, l’objectiu del projecte de Camí Escolar és fer dels desplaçaments a l’escola un espai més segur i agradable per a què els nens i nenes de cursos superiors guanyin en responsabilitat i autonomia per anar sols a classe.

Fa uns quants mesos, la Comissió va realitzar una enquesta per definir el camí principal d’accés a l’escola (el més transitat), i detectar i fer diagnosi dels punts conflictius. Amb aquesta informació va presentar un seguit de propostes de millora a l’Ajuntament de Barcelona. Per tant la part més voluminosa del projecte està ja completada.

Actualment, cal seguir treballant amb les botigues amigues i fer seguiment de la resposta de l’Ajuntament a les millores proposades.

D’altra banda, en aquests moments l‘escola està organitzant la inauguració del Camí Escolar, per la qual cosa es necessita també la col·laboració de la comissió.

Si esteu interessats en participar en aquest projecte tan engrescador, envieu un mail a ampaprov@hotmail.com.

Animeu-vos a fer del Camí Escolar una realitat!!!

Cami esc2

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s