Red Day: dia de la donació de sang en família

Des de l’Escola Provençals en han fet arribar una informació d’interès perquè la difonguem a través del blog de l’AFA.

L’Associació de Donants de Sang Barcelona-Sant Pau organitza la 4a edició del Red Day: dia de la donació de sang en família amb l’objectiu de promoure la donació de sang entre la població adulta i aconseguir que els més petits vegin l’hàbit de la donació com un bon exemple a seguir.

Aquesta 4a edició tindrà lloc el dissabte 30 de Setembre a l’Hospital Clínic, l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.  Durant tot el dia, als tres hospitals es programaran diferents activitats infantils (ioga i relax, construccions de robots, conta contes, etc.) per tal que els nens puguin estar entretinguts mentre els seus pares i mares donen sang.

Animem a que tothom contribueixi en la donació de sang!

RedDay17

 

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s