Servei de Famílies Col·laboradores de l’Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ens informa del Servei de Famílies Col·laboradores (SFC), que intervé per ajudar a les famílies que puntualment no poden ocupar-se dels seus fills/es per diverses circumstàncies (motius laborals, formatius, familiars o de salut) facilitant-los una altra família propera.

Al SFC compten amb un banc de famílies voluntàries, que s’ofereixen per tenir cura dels infants d’aquelles altres famílies que no disposen de xarxa social, familiars, ni recursos econòmics suficients per contemplar altres alternatives.

Aquest 2017 han atès 52 infants a la nostra ciutat i estan desitjant atendre’n més. Per aquest motiu necessiten famílies disposades a compartir una mica del seu temps amb d’altres que ho necessiten en aquest moment.

Les col·laboracions són molt flexibles i s’adapten a la disponibilitat que tingui la família, des d’unes hores al dia, a caps de setmana o algun període de vacances.

Si és té temps, qualsevol model de família pot ser família col·laboradora… hi ha tantes possibilitats de col·laboració com famílies diferents a la ciutat.

Si voleu ser família col·laboradora d’aquest servei, podeu trobar més informació a la web de l’Ajuntament i en aquest vídeo on algunes famílies expliquen la seva vivència.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s