Instituts: un curs amb final feliç però seguim treballant !!

Al final de l’any passat, el Consorci va treballar la proposta d’un nou model d’assignació Escoles-Instituts per a tota la ciutat de Barcelona. Tot i que no es va arribar a aprovar el nou model definitiu  l’escola Provençals en va sortir amb una novetat important: l’assignació del nou institut 22@ ubicat a la zona de Poblenou.

A hores d’ara gairebé la meitat dels alumnes que han cursat 6è a la nostra escola estan matriculats en aquest nou centre. Sembla evident que la demanda estava justificada i n’estem molt satisfets!!!  Esperem que tinguin molta sort en aquest inici a dues bandes !!!

Potser ho haureu sentit: un any mes s’ha tornat a generar polèmica per la falta històrica de places de secundària a tota la zona Poblenou, en part perquè aquest nou institut no ha estat assignat a algunes escoles de primària de la zona.

Per altra banda, l’administració continua amb el propòsit d’ESTABLIR UN NOU MODEL D’ASSIGNACIÓ de cara al curs 2019/2020 i l’ha posat a debat entre la comunitat educativa (escoles i AFAs) creant una comissió de treball. El nou model pretén reduir el nombre d’instituts assignats i que siguin molt més propers a les escoles.

Just aquesta  mateixa setmana, amb el curs acabat, participem a la primera reunió d’aquesta comissió de treball, per a defensar el model d’assignació que creiem mes adequat per la nostra escola. Així que des de la Comissió d’Instituts continuarem treballant per a garantir i mantenir una oferta de secundària suficientment àmplia, com creiem que és l’actual.

Molta sort a tots els nois i noies que passen a secundària, sigui quin sigui el centre on ho facin. Sigueu bons ambaixadors del Provençals!!!

Famílies que deixeu l’escola expliqueu-nos la vostra experiència i famílies que us quedeu, estem a la vostra disposició pels vostres comentaris, dubtes, neguits i opinions. Podeu contactar amb nosaltres a través del correu: instituts.proven@gmail.com.

Finalment, us recomanem que llegiu aquesta notícia publicada a la web de betevé on es parla de dates de construcció de diversos instituts, incloent el 22@:

L’Ajuntament preveu construir 11 escoles i instituts públics abans del 2029 

high-school

Imatge: Nick Youngson / Picserver / CC BY-SA 3.0

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s