Si no ho fas pel planeta, fes-ho pels teus fills

El 27 de setembre, vine a mobilitzar-te per la crisi climàtica

De segur que heu sentit a parlar de la Greta Thunberg, la jove Sueca de 15 anys que va decidir fer vaga cada divendres per reclamar al govern del seu país que prengués les mesures necessàries per aturar el canvi climàtic. El seu principal argument per no anar a l’institut era que no calia formar-se pel futur perquè, tal i com van les coses, no hi hauria futur…

Ara fa tot just un any de la seva primera protesta. Un any en el que milers de joves de tot el món han començat a mobilitzar-se massivament tots els divendres amb el lema “Fridays for Future”, conscients de la importància del problema. La crisi climàtica és el major repte al que s’enfronta avui en dia la humanitat i seran els nostres fills i filles els primers humans que hauran de patir les conseqüències de la nostra irresponsabilitat. Les conseqüències de la nostra inacció i la dels nostres polítics.

logo_fff

Coincidint amb la Cimera pel Clima de la ONU que tindrà lloc a Nova York el dia 23 de setembre, el moviment “Fridays For Future” ha convocat una setmana de mobilitzacions arreu del món, començant el 20 de setembre i culminant en una VAGA MUNDIAL PEL CLIMA  el dia 27 de setembre.

L’objectiu de la “Vaga” (o més ben dit, de les mobilitzacions) del dia 27 és el d’EXIGIR ALS GOVERNS DE TOT EL MON MESURES IMMEDIATES, CONTUNDENTS I EFECTIVES per reduir ràpidament a zero les emissions netes de gasos d’efecte hivernacle. En aquest cas la crida no és únicament pels estudiants, sinó per totes aquelles persones que pensen que ha arribat el moment d’actuar. A nivell de l’estat, més de 300 organitzacions han donat ja el seu suport a les accions de protesta.

strike4future 9

A Barcelona, hi ha prevista una mobilització als Jardinets de Gràcia a les 18h i des de la Comissió de Sostenibilitat de l’AFA Provençals, us animem a sumar-vos als milers de persones que demanarem aquell dia un planeta habitable pels nostres fills.

SI NO ÉS ARA, QUAN?

SI NO SOM NOSALTRES, QUI?

Per a més informació:

https://www.facebook.com/fridaysforfuturebcn/

http://www.emergenciaclimatica.net/

https://www.fridaysforfuture.org/

convocatòria vaga

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s