El Provençals escollit per participar al programa “Protegim les Escoles”

Les famílies del Provençals tenim l’oportunitat de col·laborar en el disseny de l’espai de davant de l’escola a través d’un procés participatiu on es recolliran les nostres propostes. I és que la nostra escola ha estat un dels 54 centres educatius que l’Ajuntament de Barcelona ha escollit enguany per participar al programa “Protegim les Escoles”. Això vol dir que durant l’any 2022 es faran una sèrie d’actuacions urbanístiques a l’entorn de l’escola per tal de convertir-lo en un lloc de trobada amb menys contaminació, més saludable i agradable. La nostra escola ha estat escollida perquè, entre d’altres motius, els nivells de contaminació atmosfèrica eren força elevats.

Les actuacions urbanístiques a realitzar es definiran tenint en compte les propostes i opinions de tota la comunitat educativa (famílies, infants i mestres). Aquest mateix mes de juny s’iniciarà el procés participatiu per aportar les primeres propostes i començar a definir el projecte executiu que haurà d’estar enllestit a finals del 2021. Les obres es realitzaran durant l’estiu del 2022.

L’AFA Provençals liderarà el procés participatiu de les famílies que començarà amb una primera reunió virtual el proper 9 de juny a les 20h. Durant la reunió es presentarà breument el projecte i es mostraran exemples d’actuacions ja realitzades a d’altres centres. Els assistents tindran l’oportunitat de debatre sobre diferents aspectes relacionats amb l’espai d’estada, l’espai de joc i el plantejament del verd i es recolliran les seves propostes per tal de fer-les arribar a l’Ajuntament.

Esteu tots convidats a participar-hi!

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s