El nombre Pi, els primers 4 milions de decimals en una sola imatge.

És un nombre irracional i una de les constants matemàtiques més importants. S’empra freqüentment en matemàtiques, física i enginyeria. El valor numèric de Pi, truncat a les seves primeres xifres, és el següent: 3.14159265358979323846… el càlcul continu que sembla mai acabar ja va per, ni més ni menys, 5 Bilions de decimals.

No és d’estranyar doncs que ens trobem amb una espectacular imatge en què es representen 4 milions de dígits de Pi..

Un estudi de disseny TWO-N s’ha atrevit a crear una imatge en què representa elsprimers 4 milions de dígits del nombre Pi. De manera que podem veure-ho en un segon, mentre que si volguéssim llegir tots els dígits representats en la imatge ens portaria més de 3 setmanes. Podeu explorar els nombres que formen pi a través de la seva pàgina: http://two-n.com/pi/.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s