Reeixits reformadors de l’educació en països de tot el món.

De la mà de la fundació Jaume Bofill, podem observar diversos vídeos elaborats per la Pearson Foundation de com en diferents països del món, s’ha reformat la educació amb èxit.

Pearson Foundation Films (en àngles)

BRASILEn un sistema descentralitzat perseguit per la qualitat del professorat desigual, mala infraestructura i baix compromís dels estudiants, Brasil està utilitzant l’avaluació comparativa per identificar els problemes i la reforma de la unitat.  JAPÓPer ajudar els estudiants a desenvolupar el pensament crític i habilitats de resolució de problemes, el govern exigeix als estudiants a estudiar temes que van des de diferents punts de vista i establir vincles entre el que observen.
 ONTARIO, CANADÀEls governs provincials executan l’educació al Canadà, i Ontario, mostra com els estudiants de secundària ho poden fer bé, qualsevol que sigui el seu origen familiar, llengua materna o el lloc de naixement.  COREALlibres de text digitals proporcionarà un accés més fàcil i més equitatiu als recursos educatius per als estudiants coreans en el marc de la política d’educació intel·ligent.
 SHANGHAI, XINAUn passeig per les autoritats de Xangai per ajudar a escoles de baix rendiment i alumnes que van marxar de la ciutat, estudiants de secundària que van quedar en primer lloc en les proves PISA 2009.  POLÒNIAPolònia va revisar el seu sistema escolar, augmentant el rendiment a nivells similars als Estats Units i Noruega, tot i gastant menys de la meitat del que aquests països gasten en educació.
 FINLÀNDIAFinlàndia estan ben integrats en les comunitats i els mestres estan altament compromesos, pel que és un dels principals països al PISA amb poca variació entre els alumnes de diferents orígens.  PORTUGALEscola de “clústers” es combinen diverses escoles per crear entorns més col·laboratius per a mestres i un millor accés a una gamma d’oportunitats educatives per als estudiants.
 ALEMANYA2001 El “xoc PISA” va provocar un debat nacional a Alemanya sobre el sistema de l’escola de la nació i la forma de millorar-lo.  SINGAPURSingapur ha desenvolupat un sistema integral per a la selecció, compensació, formació i desenvolupament de els mestres i els directors per garantir el lliurament d’educació d’alta qualitat.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s