No al Tancament Escola Bressol Trinitat Nova!! Signatura electrònica de suport.

Ens posem en contacte amb vosaltres per si podeu ajudar amb una signatura! Des de l’AMPA de l’escola Bressol Trinitat Nova (Barcelona ciutat) estan movent una carta per tota la xarxa demanant signatures electròniques.

Link.:


Què es demana?
No al tancament de l’Escola Bressol Trinitat Nova.
 

Per què és important?
Perquè és l’únic centre a Barcelona que funciona amb horaris tan adequats (de 8.00h a 14.00h) i que proporciona a infants menors de 3 anys un espai de llar, acollidor i càlid que els fan sentir com a casa, mentre els pares poden compaginar la cura dels nanos amb la feina. Am el tancament es perjudica als nens i nenes d’un barri tan humild com és Trinitat Nova, ja que és l’únic centre que ofereix beques en aquest sector i és dóna així la possibilitat a les famílies amb mínims recursos econòmics que puguin accedir a un centre educatiu per a menors de 3 anys. Tenint en compte que s’obriran altres centres en altres zones, es deixarà aquesta part de Trinitat Nova molt desfavorida i en desigualtat de condicions.

Deixa un comentari, volem la vostra opinió

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s